Утвърдена модерна и просперираща фирма в областта на строителния мениджмънт 0885 023 060 - Технически отдел

За нас


История„Алпин Билдинг” ЕООД е утвърдена модерна и просперираща фирма в областта на строителния мениджмънт. Осъществява изграждане на луксозни жилищни и обществени сгради по цялото Южно Черноморие и в страната.

виж повече


Сертификати


Фирмата прилага успешно международно отвъдените системи за управление в следните области – Строителство, проектиране, възстановяване, ремонт, реконструкция, саниране и укрепване на обекти от високото, инфраструктурното, транспортното, енергийното, хидротехническото, комуникационното и благоустройственото строителство. Строителство, реставрация на инфраструктурни, туристически, археологически обекти и обекти, паметници на културата. Отделни видове СМР.

виж повече


Референции


С дългогодишния си опит сме събрали положителни отзиви от нашите клиенти, като част от тях са се превърнали и в наши партньори. Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че „Алпин Билдинг” ЕООД заслужава доверието на настоящите и бъдещите си клиенти.
Нашето трайно партньорство се гради на доверието, коректността и професионализма и това ни дава увереност да продължаваме напред с целите си.

виж повече


Партньори


В съвместната си дейност и партньорство със световно утвърдени имена и фирми в строителния бранш, „Алпин Билдинг” ЕООД се утвърждава като лидер в предоставянето на най-добрите комплексни решения във всички фази от реализацията на даден строителен проект - от грубия стоеж, през довършителните работи, до окончателния му завършен външен и вътрешен вид.

виж повече


Мисия и ценности


Мисията на „Алпин Билдинг“ ЕООД е да предоставя качествени и конкурентни решения в областта на високото и ниското строителство. Независимо дали става въпрос за жилищни, търговски, ваканционни проекти или проекти за обществена инфраструктура, компанията има готовност с подходящите решения. В лицето на „Алпин Билдинг“ ЕООД ще откриете истински професионалист, стабилен и надежден бизнес партньор, готов да отговори на Вашите изисквания и да работи бързо, качествени и без компромисно.

виж повече


Екипът на Алпин Билдинг


Екипът на Алпин Билдинг

виж повече