Утвърдена модерна и просперираща фирма в областта на строителния мениджмънт 0885 023 060 - Технически отдел

Жилищна сграда в кв. Сарафово

"Алпин Хоум", гр. Бургас, кв. "Сарафово", ул. "Ради Николов" № 52
Всички апартаменти в сградата са разпродадени.

✅ Висок комфорт на обитаване
✅ Съвършенство в архитектурния дизайн
✅ Строителство без компромиси
✅ Прецизност в детайла

С привлекателната и съвременна визия, "Алпин Хоум" създава хармония и предлага на бъдещите си собственици максимален комфорт, спокойствие и уют в мечтания им дом.
Заложили сме на възможно най-добрите материали на пазара, за да изградим мечтания дом, качествен и издръжлив във времето.
Висококачествена дограма тип „френски прозорци“ с уютна и панорамна гледка, италиански настилки от гранитогрес, автоматични секционни врати Hormann, бутикови блиндирани входни врати от естествен фурнир, топлоизолационни плочи, производство на Austrotherm, топлоизолационна система на Weber, eстествените материали - гранит, травертин, термомодифициран иглолиствен материал, са само част от предимствата на "Алпин Хоум".Степен на завършеност:

Всички апартаменти се предлагат на степен на завършеност „на тапа“. При желание на клиентите ни, предлагаме довършителни работи, вътрешното преустройство и функционално разпределение на помещенията и издаване на апартамента до степен на завършеност „до ключ“, по предварително договорени условия и бюджет.
...
прочети повече


Местоположение
Галерия


Разпределение Първи жилищен етаж
Разпределение Втори жилищен етаж
Разпределение Трети жилищен етаж
Складови помещенияНаправете запитване


 
 гр. Поморие, ул. Странджа №4 (складова база)
гр. Поморие, ул. Стефан Стамболов №8 (офис)